Tietoa toimitsijatehtävistä

TOIMITSIJAINFO

Kilpailujen toimitsijatehtäviä on sekä omissa kilpailuissamme että alueella järjestettävissä pm- ja Vakka-kilpailuissa. Nykyisten toimitsijoidemme ikääntyessä tarvitsemme joukkoomme uusia toimitsijoita turvaamaan lasten harrastuksen jatkumisen ja siihen tarvitsemme myös urheilijoiden vanhempien apua. Toivomme, että monet teistä liittyisivät toimitsijajoukkoomme. Kun toimitsijoita on useita, ei jokaisen tarvitse olla mukana kaikissa kilpailuissa. Kilpailuissa on monenlaisia tehtäviä, mm. ajanottoa, mittauksia, kirjurin tehtäviä, tulospalvelun toimistotehtäviä sekä ravintolatoimintaan liittyviä tehtäviä. Mikään niistä ei edellytä aikaisempaa kokemusta.

Viime vuoden tapaan kunkin 8-vuotiaan ja sitä vanhemman urheilijan vanhemman tulee osallistua vähintään yhden kilpailun toimitsijatehtäviin lasta kohden kesäkauden aikana. 

Pyydämme, että ilmoitatte, mihin kilpailuun pääsette osallistumaan ja myös minkälaisia tehtäviä mieluimmin hoitaisitte. Kesän kilpailut löytyvät Tapahtumat-välilehdeltä.

Vastauksen pyydämme lähettämään sähköpostitse Mirva Hakulalle (mirva.hakula@gmail.com).

Mikäli emme saa ilmoitustanne, valitsemme kilpailun ja tehtävän puolestanne sen mukaan milloin ja missä tehtävässä on eniten tarvetta.