Toimitsijatehtävät

Toimitsijatehtävät

Seuran toiminta perustuu yhteistyöhön huoltajien kanssa, sillä seuralla ei ole palkattuja työntekijöitä. Kilpailumahdollisuuksien luominen lapsille ja kilpailujen järjestäminen vaatii useiden henkilöiden työpanoksen. Yleisurheilutoiminnassa on tapana, että huoltajat hoitavat kilpailujen toimitsijatehtävät. Kun toimitsijoita on useita, ei jokaisen tarvitse olla mukana kaikissa kilpailuissa. Kilpailuissa on monenlaisia tehtäviä, mm. ajanottoa, mittauksia, kirjurin tehtäviä, tulospalvelun toimistotehtäviä sekä ravintolatoimintaan liittyviä tehtäviä. Mikään niistä ei edellytä aikaisempaa kokemusta. 

Kilpailujen toimitsijatehtäviä on omissa kilpailuissamme, Varsinais-Suomen piirin alueella järjestettävissä pm-kilpailuissa sekä Vakkakisoissa. Iskulla on ollut yleensä yksi toimitsijavuoro myös hallikisoissa. Isku on velvollinen hoitamaan Varsyn määräämät toimitsijatehtävät. Mikäli toimitsijatehtäviä ei hoidettaisi, piiri eväisi Iskun urheilijoilta osallistumisoikeuden kisoihin. Kunkin 8-vuotiaan ja sitä vanhemman urheilijan huoltajan tulee osallistua vähintään kolmen kilpailun toimitsijatehtäviin lasta kohden kauden aikana. Hallikisatoimitsijatehtävät kuuluvat niiden urheilijoiden huoltajille, joiden lapset kisailevat hallikisoissa talvikauden aikana.

Toimitsijatehtävät kesällä 2022

 

Iskun kesällä 2022 järjestämät kilpailut, joihin tarvitaan toimitsijoita

24.04. Kivistön lenkki (P/T9-17)

Toimitsijatarve väh.20 henkeä!

06.06. Iskun heittokisat I (M19, N/M)

28.06. Iskun heittokisat II (M19, N/M)

07.07. Vakka-ottelut (P/T9-15)

08.08. Pohjola-Seuracup II (P/T9-17)

01.09. Mynämäen kunnanmestaruuskilpailut (P/T9→)

 

Muut kisat, joissa Iskulla on mahdollisesti toimitsijatehtäviä:

20.06. Vakka-Suomen rataviestit Laitila

27.06. Pohjola-seuracup I (P/T9-17) Laitila

30.7.-1.8. pm-sisulisähuipentuma P/T9-15 Raisio

22.08. Vakka-Suomen mestaruuskisat (P/T9-15) Uusikaupunki

 

Pankkien kanssa järjestettävien Osmo- ja Hippokisojen päivämäärät ilmoitetaan myöhemmin. Näihin kisoihin toivomme toimitsijoiksi mahdollsiimman monia huoltajia, myös kaikkein nuorimpien urheilijoiden huoltajia sekä vanhempia iskulaisia urheilijoita, joilla ei näissä kisoissa enää ole omaa sarjaa. Mikäli toimitsijoita on riittävästi, voidaan tehtäviä jakaa niin, että kukin pääsee seuraamaan myös oman lapsensa suorituksia.